Keramiekschilderij

Back to top
Doorlopend beschikbaar
On
01 januari 1900
09.00u - 22.00u
Duurtijd te bespreken. 45 min tot 4 uur

Keramiekschilderij

Het doel van deze teambuilding/groepsactiviteit is om samen de onderdelen van een groter werk, het keramiekschilderij, te vervaardigen. Deze onderdelen worden achteraf door ons samengevoegd tot een mooi en betekenisvol geheel.

Afhankelijk van uw wensen zijn er verschillende manieren van werken:

  • Er kan eerder los gewerkt worden met een "ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is" benadering. Hierbij ligt de klemtoon meer op een ontspannen samenzijn. 
  • Er kan ook gekozen worden om meer in overleg met elkaar een design te bedenken dat representatief is voor uw bedrijf of het thema van de viering. Dit is een iets klassiekere teambuilding waarin de klemtoon naast het ludieke ook op het proces ligt: het samenwerken, bespreken, met elkaar overeenkomen, meningen delen, keuzes maken,...   Dit kan met of zonder input van onze begeleider.
  • Wij kunnen op basis van uw wensen ook een design bedenken of voorstellen, waarna de invulling (met enige vrijheden) door het team gebeurt. Hierbij worden op voorhand los van de eigenlijke activiteit mogelijkheden en wensen besproken met de organisator. De klemtoon ligt hier meer op het resultaat, dat bijvoorbeeld een blikvanger in uw inkomhal of bureel kan zijn. 

In de klassieke formule voorzien wij uitgerolde vierkante tegeltjes klei. Iedere deelnemer zal deze decoreren en afwerken met engobe (gekleurde klei). Na het bakken van de tegeltjes werken wij het kunstwerk voor u af met een glanslaag. De tegeltjes worden dan door ons in een rechthoekig verband bevestigd op een drager van zwart MDF en voorzien van een ophangsysteem.

In samenspraak kunnen ook andere vormen zoals ronde tegeltjes, puzzelstukjes, rechthoekige strips, abstracte vlakken, het logo van jullie organisatie, enz.

Ook andere verbanden en andere dragers kunnen besproken worden.

Duurtijd: 45 minuten tot 4u.

Korte eenvoudige varianten van deze activiteit vallen eventueel te combineren met diverse andere workshops.